top of page
Zoeken

Vol goede moed

Bijgewerkt op: 30 jan. 2019

Lekker eten, veel cadeautjes, gezelligheid, dikke buiken en feest! Kerst en oud en nieuw zijn voorbij. Op naar een nieuw jaar, waar we een nieuw hoofdstuk instappen. Normaal gesproken ben ik niet zo fan van goede voornemens en Nieuwjaarsdoelen, maar dit jaar ben ik er toch eens voor gaan zitten. Ondanks dat ik afgelopen jaar al 17 kilo ben kwijtgeraakt, wil ik er nog een aantal kilo's af hebben. Daarnaast komt het einde van mijn studie in zicht die ik graag goed en wel wil afsluiten.


Over kerst wil ik eigenlijk niet meer te veel zeggen. Ik heb heeeeeerlijke dagen gehad met lekker eten. Ik heb natuurlijk wel rekening gehouden met wat en hoeveel ik at, maar of het helemaal Power Slim proof was… dat niet. Na de kerstvakantie ben ik weer fanatiek begonnen met het behalen van mijn afvaldoel. Helaas boek ik nog niet zoveel het gewenste resultaat. Ik blijf een beetje rondom hetzelfde gewicht hangen, hoe dat kan? Geen idee… hormonen? Vocht? Eet ik de weinig? Eet ik te veel? Mirella en ik zijn er hard naar opzoek en blijven nieuwe dingen proberen. Hopelijk lukt het volgende week wel! Ik heb voor komende week afgesproken in de fase 2A te blijven. Hierin eet ik als ontbijtje en lunch een variatie van het nieuwe wit brood, een meergranen bolletje of de choco kokos muesli. Als tussendoortje heb ik een wafeltje, een reep of ontbijtkoek. ’s Avonds blijf ik bij het eten van groenten en vlees, groentesoep, Power Slim wrapje of iets anders, mits het maar koolhydraatarm is. Naast dit eetschema, hebben we afgesproken dat ik komende week na het sporten een schaaltje kwark of een gekookt eitje moet eten. Hierdoor wordt het vuurtje die mijn vetten verbrand even aangewakkerd en zal hopelijk het proces wat sneller gaan lopen. We denken nu namelijk dat ik te weinig voedingstoffen binnen krijg in relatie met het sporten.


Ik deel graag mijn goede voornemens met jullie:

  • Minstens 2 keer per week sporten. Samen met mijn vriendinnen een fanatieke groepsles met lunges, crunches en squats of meegaan met vriendjelief naar het calisthenics park waar ik push ups, pull ups en benen train.

  • Gevarieerder avondeten. Nu eet ik vaak groentesoep of vlees met groenten, maar dit begint een beetje te vervelen. Dus mochten jullie tips hebben? Laat het weten door een reactie onder de blog te plaatsen of door een mailtje te sturen.

  • Geen suiker meer in mijn koffie, latte machiato en cappuccino’s. Ik ben DOL op een lekkere latte of cappuccino. Lekker met vriendinnetjes naar een koffietentje, urenlang kletsen en koffiedrinken! Of een goede bak koffie bij het studeren kan je mij blij mee maken. Maar… geen suiker meer (of zoetmakers zoals karamel saus etc.)

  • Geen koekjes meer bij de koffie, zelfde verhaal als hierboven. 9 van de 10 keer zijn die koekjes eigenlijk niet eens echt heeeeel erg lekker. Liever een keer in de maand een lekker stuk taart bij de koffie dan 5 keer in de week een simpel koekje.

  • Vaker nee zeggen, Iets waar ik erg slecht in ben… In de zin van dat ik basicallyalles leuk vind en daarom ook overal wel aan mee wil werken. Dit zorgt er op gegeven moment alleen wel voor dat ik mezelf niet eens meer kan bijhouden.

  • Voor de zomervakantie al mijn studiepunten halen, zodat ik in mijn afstudeerjaar goed de tijd kan nemen voor mijn afstudeerproject en geen zorgen meer heb van de rest van mijn projecten.

  • De laatste paar kilo’s kwijtraken, zodat ik in de zomer kan shinen in mijn droom bikini van Banana Moon die ik als cadeautje voor mezelf mag kopen.

Moet best lukken toch?

Ik ben de afgelopen dagen al erg fanatiek aan het sporten. Samen met mijn vriendinnen gaan we regelmatig naar een groepsles of trainen we samen met onze vriendjes bij het calisthenics park. Wat betreft de andere goede voornemens ga ik volgende blog meer over schrijven.


Niet alleen voor ons komen er nieuwe dingen, maar voor Power Slim ook! Recent

hebben ze een nieuw product uitgebracht. Namelijk: wit brood! En wat is die lekker. Ik ben fan! Evenveel vezels als het bruine lijnzaadbrood maar dan veeeeeel smaakvoller. Echt een aanrader. Zeker als je van geroosterd brood houdt. Ik heb hem afgelopen week voor het eerst gegeten met de jam van Power Slim. Ook deze is erg lekker.


In het nieuwe jaar zijn er vaak veel mensen die als goede voornemen ‘afvallen’ hebben. Mocht je meer informatie willen over mijn hele traject, Power Slim of gewoon eens even babbelen over afvallen zelf, neem dan contact met mij op! We kunnen elkaar alleen maar helpen J

255 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page